replica horloge

replica horloge
replica horloge

maandag 13 mei 2013

eWatches.com Moments In Time: World War II Allies Rejoice Over The Defeat of Nazi Germany on This Day in 1945

Op 8 mei 1945 werd de Verenigde Staten, Engeland en andere Tweede Wereldoorlog bondgenoten vierden de onvoorwaardelijke overgave van de nazi-leger en het einde van het Duitse Derde Rijk. Miljoenen mensen over de hele wereld gevierd in de stad straten van New York naar Londen naar Moskou.
Up-to-the-minute, precisie timing was essentieel en belangrijk voor de leden van de strijdkrachten terug dan zoals het nu is. De Russische duiker horloge collectie van Invicta besteedt bijzondere hommage aan de Russische marine vloot van weleer.
0518De Invicta Russian Diver Chronograaf is een van de top-ranking uurwerken in de collectie. Oversized heren horloge heeft een zwarte ion-plated roestvrij stalen behuizing met contrasterende blauwe accenten op de lugs. Geval wordt gepresenteerd op de zwarte ion-plated roestvrij stalen armband met zwarte polyurethaan bekleding. Stationaire bezel rondom het zwarte wijzerplaat met drie subdials, een roterende buitenste wijzerplaat, lichtgevende wijzers en blauw Arabisch cijfer uur markers. Horloge is voorzien van een kleine-seconden, 30 minuten en 1/10th van een tweede register. Dit Zwitsers quartz chronograaf is waterdicht tot 100 meter of 330 meter.
Bij eWatches vindt u een breed scala van militaire geïnspireerde horloges van Invicta en vele andere populaire horlogemerken zoals Citizen vinden, U-Boat, Panerai, Swiss Army en meer. Plus, eWatches.com biedt gratis verzending op alle binnenlandse horloge aankopen.
see more horloges Breitling Emergency and horloges Patek Philippe Golden Ellipse

replica rolex

replica rolex
replica rolex