replica horloge

replica horloge
replica horloge

woensdag 22 november 2017

Draadloos opladen van de lift laat Apple Watch zweven [video]

De draadloze batterijoplader Lift kan de slimme klok van Apple niet alleen zonder kabels opladen, maar ook in de lucht houden.
Lift-1
De lift is gebaseerd op een compact magnetisch dockingstation. Het lichaam van de lader zelf is ook uitgerust met magneten. Nadat de gebruiker Apple Watch op de oplaadeenheid heeft geplaatst, hangt de gadget letterlijk over het oppervlak van de standaard.
Tijdens het opladen hangt Apple Watch niet alleen in de lucht, maar ook langzaam ronddraaiend. Het stoppen van de rotatie na het voltooien van het opladen zou een goede indicator zijn dat de batterij van de draagbare computer volledig is opgeladen, maar tot nu toe is deze optie niet aanwezig.
De nieuwigheid combineert een docking station en een autonome stroomvoorziening. Inside Lift is een lithium-ionbatterij waarmee u de Apple Watch tweemaal volledig kunt opladen zonder externe voeding. Het dock is niet alleen compatibel met het Apple-apparaat, maar ook met het slimme Pebble-horloge.
Til de kosten is ongeveer $ 150, afhankelijk van de versie en hoe vroeg de gebruiker zal het ontwerp te ondersteunen. Bij het accessoire hoort een zwevende lamp die kan worden gebruikt op een moment dat u geen andere apparaten oplaadt. De levering van nieuwe items wordt verwacht in oktober 2016.
Bekijk meer horloge replica en Rolex GMT

replica rolex

replica rolex
replica rolex