replica horloge

replica horloge
replica horloge

donderdag 14 december 2017

Grote Seiko Hi-Beat 36000 GMT SBGJ005: Little Needle Award op GPHG 2014

Deze 2014 editie is concurreren in deze categorie (in alfabetische volgorde) gezien Bell & Ross, Chopard, Montblanc, Seiko, TAG Heuer en Zenith. 
En het is een horloge Japanners die de Zwitserse merken steelt: Grote Seiko Hi-Beat 36000 SBGJ005 GMT.
Grand Prix d'Horlogerie de Genève 2014 Grote Seiko, het premium merk van Seiko, nam de eerste plaats in de categorie Petite Aiguille met deze Hi-Beat 36000 SBGJ005 GMT, een horloge sport chic voorgestelde beperkte tot 600 exemplaren serie.  Boven: voor de 9S86 kaliber erachter.
Grand Prix d'Horlogerie de Genève 2014 Grote Seiko, het premium merk van Seiko, nam de eerste plaats in de categorie Petite Aiguille met deze Hi-Beat 36000 SBGJ005 GMT, een horloge sport chic voorgestelde beperkte tot 600 exemplaren serie. Boven: voor de 9S86 kaliber erachter.
De Japanse fabrikant is echter nog niet op zijn eerste deelname aan de GPHG. 
Seiko had in 2006 al een prijs gewonnen - met haar e-INK-model in de categorie Elektronisch horloge - en in 2010 - met het Spring Drive Spacewalk-model, een horloge dat speciaal is ontworpen voor gebruik in de ruimte.
Dit jaar reïnclasseert Seiko de eerste prijs in de categorie Petite Aiguille met een gelimiteerde oplage van 600 exemplaren die het merk onthulde ter gelegenheid van BaselWorld 2014.
De Grand Seiko-collecties, opgericht in 1960, zijn wat de horlogegigant Seiko het beste doet.
De Grand Seiko SBGJ005 is precies een hedendaagse herinterpretatie van het iconische model van de Japanse productie geproduceerd in de jaren 60. 
Dit veelzijdige sportieve sporthorlogekenmerkt zich allereerst door een uitstekende afwerking met inbegrip van fijn gepolijste oppervlakken en scherpe hoeken - twee functies die van toepassing zijn op de hele Grand Seiko-catalogus.
Een ander hoogtepunt van deze GS Hi-Beat 36000 GMT is zijn prachtige Engelse groene wijzerplaat-geanimeerde naalden en geïndexeerde gefacetteerde scherpe randen, exclusieve handtekening van het merk Grand Seiko en geeft elk model een zeer effectieve leesbaarheid.
Met de Hi-Beat GMT kaliber referentie 9S86, waardige afstammeling van de 
Hi-Beat kaliber 9S85 waaraan de fabrikant een GMT 24H-hand heeft toegevoegd en een onafhankelijke aanpassing van de urenwijzer, is dit high-end automatische horloge uitgerust met een nauwkeurigheid van -1 / + 8 seconden per dag (bij normaal gebruik) en een gangreserve van 55 uur. 
Ter vergelijking: de COSC-normen zijn -4 / + 6 seconden per dag, wetende dat de bewegingen worden getest voordat ze worden aangebracht.
Fans kunnen dit mechanisme ook bewonderen door een saffierkristal-achterkant die een titanium oscillerend gewicht onthult waarvan het bovenste gedeelte is behandeld door anodiseren - een speciale behandeling die het deze exclusieve gouden kleur geeft.
Elke takers: ongeveer 600 exemplaren van de Grand Seiko Hi-Beat 36000 GMT SBGJ005, zal slechts één kopie zijn te koop bij de Seiko Centre in Parijs. 
Maar wees gerust: als je niet snel genoeg om de gelukkige eigenaar, de catalogus van de Japanse fabriek bevat vele andere modellen die u verleiden. 
Waaronder een zeer succesvolle chronograaf je zult snel ontdekken op het horloge Observer.
Bekijk meer replicas horloges en Zwitserse Rolex

replica rolex

replica rolex
replica rolex