replica horloge

replica horloge
replica horloge

maandag 5 februari 2018

Luxe horloges als onderdeel van de 'technologie' te zien op het 2016 Met Gala

Het Costume Institute Gala is een jaarlijkse fundraiser voor het Metropolitan Museum Costume Institute.Su langverwachte rode loper vaak fungeert als een kruispunt van kunst, mode en entretenimiento.Y, het meest recent als een showcase voor grote horloges .
Dat past goed bij het officiële thema van de avond: Manus x machina: mode in het tijdperk van de technologie. replica's van luxe horloges
Twee van Piaget's "vrienden van het merk" waren de horloges op het evenement: Jessica Chastain droeg een elegante Limelight kijken gala met Pave diamanten set bellen om mee te gaan met zijn lange, oorbellen diamant wit goud Couture précieuse Collection.
Michael B. Jordan, de ster van de Rocky spinoff credo, modefotografen blij, niet alleen met zijn smoking met goud, maar ook met zijn "low tech" smaken goed horloge, die toevallig om het wereldrecord te hebben in 's werelds dunste mechanisch horloge Piaget Altiplano 38mm 900p in een roze gouden kast gezet met diamantes.Además, zetten ze je look met een tweeling rose goud.
Orlando Bloom droeg een Bremont AC Americas Cup-horloge voor het evenement.Dit horloge, dat net in maart 2006 op Baselworld 2016 werd gepresenteerd, werd ontwikkeld door gesprekken met de Copa America is "verdedigers", ORACLE TEAM USA, voor wie Bremont optreedt als de officiële tijdwaarnemer van de 35th America's Cup, die dit weekend in New York City begint (zie de XXXV America's Cup om uit New York City te vertrekken voor meer informatie over en om te leren hoe je kunt meedoen om een ​​exclusieve reis te winnen naar Bermuda voor de America's Cup Finals in 2017). rolex tweedehands
De enige countdown beweging drijvende kracht achter deze chronograaf horloge racing is ontworpen om het aftellen van 15 minuten en vijf minuten van de starttijd van de race die een horloge moet worden naast chronograaf functies afgesloten met een 12-uurs balie en tonen date.
De klassieke stijl Regatta AC Bremont horloges zijn verkrijgbaar in roze goud en gehard roestvrij staal pulido.Bremont produceert 235 stukken van de regatta AC 135 roestvrij staal en goud rosa.Como gebruikelijk met Bremont, limited editions, is er een historische twist Type: hoge kwaliteit carbon fiber overwinning ORACLE TEAM USA 2013 AC72 jacht vellen wordt verwerkt in elke ring.
Zie veel belangrijke juwelen gedragen op het Met Gala in Anthony Demarco is de helderste juwelen van 2016 Met Gala.
Elizabeth Doerr is de hoofdredacteur van Quill & Pad, een online publicatie die op tijd toezicht houdt. Rolex Oyster Perpetual Prijs
Bekijk meer zwitserse horloges en Panerai horloges

replica rolex

replica rolex
replica rolex