replica horloge

replica horloge
replica horloge

vrijdag 14 december 2012

Horloges hulp van de persoonlijkheid reflecteren '

Mensen kopen horloges zo veel voor hun stijl uitspraken op hun vermogen om de tijd weer te geven, is een deskundige gezegd.
Sprekend tot NewsOK, Dan Gordon - die eigenaar is van een juwelier in Oklahoma City - zei dat ze zijn een van de meest trendy accessoires beschikbaar, hoewel bijna iedereen kan de tijd te vertellen uit hun MP3-speler of mobiele telefoon.
"Veel vrouwen en mannen kiezen horloges om een ​​verklaring af te leggen ... je koopt iets, bijna als uw voertuig, dat uw persoonlijkheid weerspiegelt," was zijn commentaar.
Voor degenen die op zoek naar top trends in designer horloges, de publicatie voorgesteld horloges met ceramische gezichten, waaronder die van Tag Heuer en Rolex.
Kleine stijlen werden aanbevolen voor vrouwen, omdat deze kunnen worden gelaagd met armbanden voor een sterkere stijl verklaring.
Eerder deze maand, horloge deskundige Gareth Somers vertelde Retail Juwelier veel vrouwen gaan voor grotere uurwerken om te dragen als standalone sieraden als onderdeel van een 'vriendje horloges' trend.see more replica rolex and horloges IWC Da Vinci

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

replica rolex

replica rolex
replica rolex