replica horloge

replica horloge
replica horloge

zondag 2 juli 2017

Mexico bereikt de Gebarsten Grond Geklets van G-Shock serie


Japanse beroemde merk horloges blijkt dat er een nieuw en origineel ontwerp voor de klassieke GA-100 model geïnspireerd op de textuur van een gebarsten grond. Uw horloge is de ideale accessoire om de ware stijl die u definieert te markeren. Als u op zoek bent naar de beste optie om op te merken dat gedurfde en uitdagende lucht die u kenmerkt, dan is de nieuwe serie Gebarsten Grond Patroon is voor jou. 

De beroemde GA-100 G-SHOCK, een van de onbetwiste favoriete merk, model keert dit seizoen met een innovatief en uniek ontwerp, dat een textuur op de bezel, band en bol die lijkt op een gebarsten grond heeft.




Het oorspronkelijke uiterlijk van het horloge wordt bereikt door een proces dat technologie gebruikt om de bovenkant van de hars, die het stuk wordt gemaakt, en vervolgens verwijderen van gedeelten van het door een laser verf, waardoor een bijzonder sterke aspect perfect brengt de kracht van de aarde, in combinatie met de ongeëvenaarde kracht van G-SHOCK. Bekijk meer imitatie rolex en Rolex Sky Dweller

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

replica rolex

replica rolex
replica rolex