replica horloge

replica horloge
replica horloge

zondag 1 juli 2018

HOE EEN HORLOGE MET ARMBAND TE DRAGEN? - SIMPELE TIPS VOOR MANNEN EN VROUWEN

hoe draag je een horloge met armbanden
Uurwerken hebben tegenwoordig de dubbele functie tijdwaarnemers en accessoires te zijn. Ze bieden verschillende functies die bedoeld zijn voor praktische doeleinden en worden nu algemeen geaccepteerd als modeartikelen die uw stijl vertellen, van welk type horloge u draagt ​​tot welk soort kleding u draagt.
Dit is geen op zichzelf staand geval voor mannen of voor vrouwen, omdat beide horloges gebruiken als statussymbolen en modeartikelen, naast het gebruik van het horloge voor zijn eigen originele en beoogde doel. Dit maakt het belangrijk om te begrijpen hoe horloges gedragen moeten worden met verschillende accessoires in het achterhoofd. In dit artikel gaan we in op hoe polshorloges kunnen worden gecombineerd met het ultieme polsaccessoire: armbanden.

MANNEN DRAGEN ARMBANDEN

mannen dragen horloge met armband
Armbanden zijn er in verschillende vormen, maten en ontwerpen. Als zodanig is het accessoire zowel door mannen als door vrouwen gebruikt. Omdat het een goed accent geeft aan de stijl die wordt gedragen, worden ze constant gebruikt in combinatie met horloges en andere accessoires.
Zijn armbanden belangrijk voor horloges? Nou, het hangt echt van jou af. Sommigen geven de voorkeur aan het vermijden van elk type paar ups als het gaat om horloges, zoals andere bengelende accessoires kunnen het uurwerk verstoren of overtreffen. Er zijn ook mensen die liever armbanden hebben die het uiterlijk van het uurwerk vergezellen en aanvullen. Beide gevallen hebben gelijk, en het hangt af van de persoonlijke voorkeur en stijl van de drager.

VROUWEN DRAGEN ARMBANDEN

vrouwen dragen horloge met armband
Als het gaat om vrouwen, zijn er veel flashier armbanden die kunnen concurreren met de schoonheid van horloges. Dit maakt de combinatie van uurwerk en armbanden een beetje lastiger. Edelstenen, metalen en andere edelstenen hebben de armbanden voor vrouwen gevarieerd en moeilijker te complementeren. Dit komt omdat de meeste armbanden die op vrouwen zijn afgestemd alleen bedoeld zijn om op zichzelf te staan, waardoor er weinig andere accessoires nodig zijn om het uiterlijk te voltooien.
De schoonheid van vrouwenarmbanden betekent echter niet dat het onmogelijk is om het te combineren met uurwerken. Het is misschien wat ingewikkelder, maar het is mogelijk. Wanneer het werkt, levert het onberispelijke resultaten op. Een prachtig uurwerk gecombineerd met de perfecte armband kan uw algehele stijl en aanwezigheid aanzienlijk versterken.

HOE ARMBANDEN MET HORLOGES TE MATCHEN

Er zijn enkele algemene regels die u moet overwegen bij het koppelen van horloges aan armbanden. Aangezien beide meestal dezelfde pols bezetten, is het belangrijk om te overwegen hoe beide kunnen worden geharmoniseerd, zodat de armband een aanvulling vormt op zowel het horloge als uw hele outfit.

SLECHTS ÉÉN FLITSENDE POLSACCESSOIRE

draag armband met horloge
De belangrijkste regel als het gaat om het koppelen van beide accessoires is dat het uurwerk altijd de armband overtreft. Het horloge zou het enige omvangrijke accessoire voor de pols moeten zijn dat opvallend en flitsende is, omdat het de belangrijkste en functionele uitrusting om je pols is. Dit wil niet zeggen dat armbanden geen belangrijke onderdelen van je persoonlijke stijl zijn, maar ze worden meestal gedragen om je hele opstaan, waaronder het horloge, aan te vullen en te versterken.
Een veelgemaakte fout als het gaat om accessorizing is het koppelen van een fantastisch ogend horloge aan een al even opzichtige armband. Dit zorgt voor een beetje spanning over welk accessoire degene moet zijn die de schijnwerper grijpt. Het is misschien niet een te groot probleem, maar het devalueert absoluut de esthetische kwaliteiten van het horloge, en over het algemeen, uw stijl.

MEERDERE DUNNE ACCESSOIRES KUNNEN MET EEN HORLOGE WORDEN GEBRUIKT

Opgemerkt moet worden dat er geen regel is die zegt dat je slechts één armband met het horloge kunt matchen. In feite kunt u meerdere armbanden naast uw uurwerk dragen. Zorg er echter voor dat de armbanden de sterkte van het horloge niet overtreffen en dat de armbanden hun doel behouden als accenten of versterkers van uw stijl.
Een goed voorbeeld is de combinatie van veldhorloges met verschillende dunne touwarmbanden. Het veldhorloge is al een opvallend accessoire aan de pols vanwege de grootte en het ruige uiterlijk.
kleine armband met groot horloge
De dunne touwarmbanden dienen als aanvullende accessoires voor de belangrijkste attractie, namelijk het horloge. Los daarvan doen ze het goed op zichzelf. Wanneer je het met elkaar mixt, krijg je een zeer stijlvolle look die je algehele stijl cementeert, afhankelijk van de gelegenheid.

METALEN OF BEAD ARMBANDEN VOOR FORMEEL

Stel je voor dat je je voorbereidt op een vergadering. Je krijgt je strakke, metalen uurwerk, trekt het aan en combineert het met je formele kleding. Het volgende dat je grijpt is een kralenarmband ... Klinkt raar, toch?
vrouwen dragen horloge met kralenarmband
Wanneer u formele bijeenkomsten, vergaderingen of sociale evenementen bijwoont, is het belangrijk om er scherp uit te zien. Deze beschrijving past strakke horloges perfect als ze de stijl van de drager verbeteren. Je kunt deze stijl verder verfraaien in de vorm van metalen armbanden.
metalen armband met polshorloge
Je moet echter opletten, want deze metalen accessoires moeten elkaar goed aanvullen om de scherpte van je opstaan ​​niet te verpesten.

VOOR HEREN: TOUW OF RUIGE ARMBANDEN VOOR INFORMEEL

mannen dragen horloge met touw armband informeel
Dezelfde situatie geldt als het gaat om sporten of veldhorloges die worden gecombineerd met metalen armbanden, omdat ze gewoon niet goed samengaan.
Bij het doorkruisen van bossen, kiest u voor een functioneel en robuust ontwerp als het gaat om uw kleding en horloge. Dit past bij de benodigdheden die het gebied nodig heeft, omdat outdoor-avonturen misschien een beetje te fysiek worden, waardoor de behoefte aan steviger en slagklare uurwerken wordt vereist. Deze zelfde robuustheid en buitenversheid is iets dat touwarmbanden uitstekend zijn in aanvulling.

VOOR DAMES: BEDELARMBANDEN OF BONENARMBANDEN VOOR INFORMEEL

bedelarmband met horloge
Er zijn veel gelegenheden waarbij vrouwen een flitsende armband kunnen dragen om haar hele uiterlijk te voltooien. In combinatie met horloges raakt de pols overbevolkt en raakt de oorspronkelijke stijl overmand, waardoor de combinatie niet werkt. Hoewel casual kleding perfect kan worden gecombineerd met verschillende soorten armbanden, is het toch belangrijk om te bedenken hoe beter het is om ze te combineren met uurwerken.
Een goede combinatie om te overwegen zijn dunne, bonenarmbanden met een goed jurkhorloge. Als alternatief kan een onopvallende bedelarmband ook de schoonheid van een goed uurwerk versterken. Hoewel deze armbanden op zichzelf prima in orde zijn, hebben ze varianten met laag profiel die ze perfect maken met horloges. Het kan niet genoeg benadrukt worden dat het horloge altijd het helderst op je pols moet schijnen, dus het matchen met onopvallende en toch mooie armbanden zal je look een boot geven.

Bekijk meer fake watches en Rolex Daytona

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

replica rolex

replica rolex
replica rolex