replica horloge

replica horloge
replica horloge

maandag 23 juli 2018

Omega Speedmaster - Zwitsers toonaangevend horlogemerk

Tijdens het evenement Baselworld 2016 introduceerde Omega een nieuw lid van de Speedmaster-familie. Omega Seamaster Moonphase Chrononograph Master Chronometer.
Uitgerust met een interne bewegingscontroller, heeft de Calibre 9904, gebaseerd op de Calibre 9300, de mogelijkheid om piekbelastingen te weerstaan ​​en, uiteraard, de Co-Axial Mythen helpen bij het minimaliseren van wrijving tijdens de operatie.
Deze beweging bestaat uit een 368-delige, 12-uurs chronograafmachine. Met name het beeld van de maan, kan worden gezegd dat deze Moonphase-functie ooit het meest nauwkeurige maanbeeld heeft. Het is zo geweldig dat Omega garandeert dat, als je inzoomt op het vergrootglas, je de eerste stap van Neil A. Armstrong kunt zien.
Omega's fijne ambachtslieden hebben een zeer delicate aanpassing in de mechanica van de Seamaster Moonphase. Volgens de astronomie is de maancyclus 29,5 dagen, niet 30 dagen, dus Omega heeft een kleine maar uiterst belangrijke aanpassing in het versnellingssysteem, en dus hoeft de drager alleen het kalendervlak aan te passen. Elke 10 jaar, met eenvoudige handelingen. Project  condominiums vinhomes gieterij  wezen  du een vinhomes Gieterijen inzet  ho vinhomes Gieterijen  en aanvang
Met dit horloge biedt Omega een garantie van maximaal 4 jaar. De Seamaster Moonphase Chrononograph Master Chronometer is de maker van de Omega op weg om onlangs de trage Zwitserse horlogemarkt te veroveren. 
Bekijk meer horloges replica en Rolex Milgauss

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

replica rolex

replica rolex
replica rolex